Header image

TWIST OPEN 2019

Športni Klub Twist Nova Gorica v sodelovanju s Cheerleading Zvezo Slovenije vabi na tekmovanje TWIST OPEN 2019, ki se bo odvijalo 18.. maja v športni dvorani OŠ Milojke Štrukelj v Novi Gorici.

TWIST Open 2019 je eden izmed največjih dogodkov v regiji. Vrhunski nastopi ekip na višku sezone, ter udeležba mednarodnih ekip, so garancija za dogodek, ki ga zagotovo ne smete zamuditi.

Poleg tega je tekmovanje vključeno tudi v ligaško tekmovanje “European Cheerleading League”. Sodelujoči v ligi si lahko priborijo vstopnice za ECU Evropsko prvenstvo s plačano registracijo!

Rojk za prijavo je 15.04.2019

POVEZAVE

RAZPIS – klik
PRIJAVNICA – klik

 


 ENGLISH VERSION

Sport Club Twist Nova Gorica in colaboration with Cheerleading Zveza Slovenije (CZS) invites you at the TWIST OPEN 2019 cheerleading championship, which will be held on 18 May 2019 in Nova Gorica.

TWIST OPEN 2019 is one of the biggest cheerleading events in the region joining teams from all over Europe. We expect to host arround 1000 athletes from Slovenija and abroad.

You really can`t miss the most attractive cheerleading and cheer dance performaces in the region. Come and join us!

In addition, the TWIST OPEN 2019 also take part in the European Cheerleading League, which gives the participating teams an opportunity to enter the ECU European Cheerleading Championship for free.

Registration before 15.04.2019

LINKS

INVITATION – click
REGISTRATION – click
SCHEDULE – click